Rabo de Mestiza
1 porce
Ingredience:
rajče 2 ks
cibule 1 ks
česnek 1 stroužek
olej
sůl
pepř mletý
papričky jalapeňo 1 -
kmín drcený
dobromysl-oregano
rajčatová šťáva
vejce 1 -
sýr čedar
smetana
Popis přípravy:
V mixéru rozmixujeme rajčata, cibuli a česnek.
V menší hlubší litinové pánvičce rozpálíme olej, až se z něj kouří,
přidáme rozmixovanou kaši a asi 5 minut osmažíme. Přidáme
rajčatovou šťávu, sůl, pepř, kmín, dobromysl, stopky a semínek
zbavenou na nudličky nakrájenou papričku jalapeňo (jsou to v
kyselém nálevu naložené zelené pálivé jalapeňo papričky s velice
jemnou slupkou - tím se liší od maďarských feferonek), zmírníme
var a do polévky rozbijeme vejce a uvaříme na ztraceno. Na dno
misky dáme trochu strouhaného sýra a do polévky přidáme lžíci
smetany.
porno
(jozefinka, 31. 7. 2008 22:27)